الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013 - منتديات نكهة نت
  التسجيل   التعليمـــات   قائمة الأعضاء   التقويم   اجعل كافة الأقسام مقروءة
http://www.up.nkh5.com/uploads/www.nkh5.com14352880331.jpg
 
فعاليات المنتدى
روابط مهمة :  استرجاع كلمة المرور| طريقة التسجيل بالمنتدى| تفعيل العضوية | التسجيل بالمنتدى | جديد المنتديات
 
!~ آخـر مواضيع المنتدى ~!
إضغط علي شارك اصدقائك او شارك اصدقائك لمشاركة اصدقائك!


القرآن الكـريم الصوتيات الفلاشـات الالعاب جديد الصور اليوتيوب توبيكات وسائط MMS دليل المواقع مـركز تـحميل الصور
العودة   منتديات نكهة نت > نكهة اجتماعية > مطبخ نكهة نت- حلويات - عصيرات - معجنات - ساندويتشات

« افضل فطور 2013 , فطور رائع 2013 | الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013 | طاجن البطاطس بالفراخ 2013 , طريقة عمل طاجن البطاطس والفراخ 2013 »

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
رقم المشاركة : ( 1 )
الصورة الرمزية دلع القمر
 
دلع القمر
.:: ع ـضو جديد ::
دلع القمر غير متواجد حالياً
 
رقم العضوية : 3866
تاريخ التسجيل : Jul 2012
مكان الإقامة :
عدد المشاركات : 210
عدد النقاط : 10
قوة التقييم : دلع القمر is on a distinguished road
افتراضي الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013

كُتب : [ 07-14-2012 - 11:01 AM ]


الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013


الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013



الرقاق بالبشامل 2013 , صينينة الرقاق بالبشامل 2013



الرقاق بالبشامل 2013 صينينة الرقاق

المقادير:
• نصف كيلو رقاق.
بصلة مقطعة قطع صغيرة.
• نص كيلو لحمة مفرومة.
• نص كوب كبير زبدة.
• نص كوب كبير دقيق.
• 4 كوبيات لبن.
• ملح و فلفل.

• 2بيضة.
• كوب كبير شوربة لحمة.
الطريقة:
1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا نقطع بصلة كبيرة إلى

قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح والفلفل الأسود واللحمة

ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة ونسيبهم على النار مع

التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها كوباية مية ونسيبها

على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية وتستوي.


2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا نسخن الزبدة ونضيف

ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون الدقيق يبقى ذهبي بعد كده

نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب المستمر لغاية ما يبقى قوامه

سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل الأسود بعد كده نشيله من

على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة ونحطها في طبق ونضربها

بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم مع بعض.
3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة "ممكن إننا نستبدل

الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.

4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة ونرص فيها نص كمية

الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة وبعد كده نص كمية

البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق الموجودة، بعد كده

نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل الموجود عندنا.
5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعة أو
لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من الفرن ونقطعها
__________________

hgvrhr fhgfahlg 2013 < wdkdkm


رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
2013, الرقاق, بالبشامل, صينينة


الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are معطلة
Pingbacks are معطلة
Refbacks are متاحة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
تحف وانتيكات 2013 , اجمل التحف والانتيكات المنزليه 2013,تحف منزليه 2013 أميرة بنفسي ديكور - أثاث منزلي - غرف نوم - مطابخ - حدائق 2 07-09-2012 09:47 AM
عصائر لرمضان 2013 , ايس كوفي 2013 , طريقة تحضير ايس كريم نسكافيه المثلج 2013 غنج طفلة مطبخ نكهة نت- حلويات - عصيرات - معجنات - ساندويتشات 0 07-04-2012 11:49 PM
رمزيات فنانين تركيا للا ى فون 2013 ، احدث صور رمزيه اى فون جديده 2013 ، صور خلفيات اى فون 2013 روعة الاحساس برودكاست بلاك بيري | broadcast blackberry 2012 1 07-04-2012 10:54 PM
مجموعه صور توبيكات روعه 2013 ، صور بنات للماسن 2013 ، احلى صور جديده للاطفال 2013 ملاك حائر ماسنجر ، الياهو ، ماسنجر لايف Yahoo MSN Messenger 2012 1 07-03-2012 12:26 AM
فساتيين روعه 2013 - زفاف المحجبات 2013 - فساتين رائعه 2013 لوعة قلب عالم حواء العام - العناية بالبشرة - رشاقتك - إكسسوارات 2012 2 06-30-2012 02:39 PM

ترتيب الموقع عالميا
     

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML  PHP  INFO GZ Site_Map SITMAP SITMAP2 TAGS DIRECTORY


الساعة الآن 04:36 PM.

أقسام المنتدى

نكهة عامة @ نكهة الحوار الفكري @ نكهة شبابية @ الملعب المحلي - كرة القدم العربية football 2012 @ معرض السيارات - دراجات - Motorcycles - Cars @ النكهة الأدبية @ قسم الشعر والقصيد 2012 Poetry @ خواطر - خواطر رومانسية - عذب الكلام @ قصص - حكايات - روايات - Stories - Novels @ الواحة الإسلامية @ الشعر الصوتي - مرئيات أدبية Audio 2012 @ نكهة اجتماعية @ عالم حواء العام - العناية بالبشرة - رشاقتك - إكسسوارات 2012 @ ديكور - أثاث منزلي - غرف نوم - مطابخ - حدائق @ نكهة ترفيهية @ الدجه والصرقعة وسعة الصدر 2012 @ لاند نكهة نت ،العاب , ألغاز , تسالي @ استوديو نكهة نت - صور - كاريكاتير @ نكهة الكمبيوتر والتصميم والجوال @ منتدى الكمبيوتر والانترنت ,تطوير المواقع @ الاتصالات و الجوال @ ماسنجر ، الياهو ، ماسنجر لايف Yahoo MSN Messenger 2012 @ الأقسام الإدارية @ منتدى التعارف والترحيب @ خبر عاجل - الأخبار المثيرة - عالم الجريمة والحوادث 2012 News @ مطبخ نكهة نت- حلويات - عصيرات - معجنات - ساندويتشات @ منتدى المشرفين @ خدمات الاعضاء - شروحات إدارية - نكهة نت @ منتدى المحذوفات والمواضيع المكرره @ ملحقات التصميم Brushes , Textures , Patterns , Styles , Color Swatches , Filters , Fonts 2012 @ عآلم التصميم Photoshop Flash Swish 2012 @ اا .. دورة فوتـوشـوب ..اا @ .::::【 عَـآلمـْ السبّيسـآتْ 】::::. @ مشاكل الماسنجر والحلول @ مدونات الاعضــاء Member Blogs @ {..لـِمَنْ يـجـْـرؤٍ فقط..!! @ نكهة الإتصالات @ برودكاست بلاك بيري | broadcast blackberry 2012 @ البلاك بيري | black berry @ أيفون | 2012 iPhone @ ايباد و جلاكسي تاب IPAD , Galaxy Tab l @ قسم الشكاوي والإقتراحات @ ركن معلمات و طالبات رياض الأطفال @ ركن طالبات الدراسات @ كلام العدسة @ المواقع الإجتماعية @ مواقع التواصل الإجتماعي facebook Netlog Twitter Flickr Myspace @ مواقع الزواج والتعارف l Qiran.com‬‏ Muslima.com‬‏ l @ برامج التواصل هوز هير ... واتس اب بي بي Whos Here WhatsApp bb @



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd
 RSS Search


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2